Tablå

RADIO  Tillsammans

ON THE ROCKS

Varje onsdagkväll kl 21-22. Hårrock från tiden då spandex-brallor var heta, håret var uppsprejat och banden hette sånt som Whitesnake, Poison, Dokken och Def Lennart.

LILLA TIMMEN

Varje lördag kl 16-17. Vi bjuckar ödmjukt på hits och försök till hits ifrån den halländska myllan. Alltifrån superkändisarna till ... de som ännu inte är det. Ett och annat "Ja, just det!" utlovas!

SATURDAY'S ALRIGHT FOR DANCING

På lördagkvällarna kör vi musik för höfter och tassar. Mellan kl 21-02 utlovas partyhits i långa rader! Den som kan sitta stilla får en glass av snubben eller snubban till höger. Kära jistanes vilket sväng. Håll i partyhatten ungdomar!

THE VINYL COUNTDOWN

Varje torsdag kl 18-20. I två timmar snurrar vi äkta vinylplattor i radion. Inklusive knaster. Det enda du behöver för att fullända upplevelsen är en doftgran med vinyldoft. Har dock tyvärr ingen aning om var man köper det.

DINNER

Varje söndag kl 18-19. Vi kör en timme med lite softare musik. Nåt att köra söndagssteken, eller varför inte sojabönegrytan till. Musik är lika viktigt som salt för att lyckas med en god rätt. Det är sen gammalt.

OLD SCHOOL HIP HOP

På torsdagar kl 21. Vi kör en timme hip hop från förr med sköna beats från en 808:a och rap som svänger så att man blr bäng. Gott.

CLUB AINA

På fredagkvällar spisar vi skön klubbmusik ända tills solen går upp morgonen efter. Är det det fest så är det liksom. Häng med från kl 21. Har du varit på Club Aina så vet du vad vi pratar om ...

OLD SKOOL

Old skool är precis vad det låter som! Gamla sköna bitar från förr. Allt från Dr Hook till The Osmonds, Kinks till Suzi Quatro eller varför inte Creedence till Simon & Garfunkel? Du hör programmet varje måndagkväll kl 21. 

MINDSCAPE

Succéprogrammet är äntligen tillbaka igen! Du hör Thomas Karlssons spännande intervjuer med intressanta gäster varvat med skön musik. Perfekt radio för perfekta stunder helt enkelt. Varje onsdag kl 19.

PUNKLÅDAN

Punk är alltid kul och välkommet! Det rör om i grytan. Halmstads evige punkare Divan har valt ut de allra jävligaste, bästa, tuffaste och punkigaste punklåtarna som står att finna. RadioTillsammans presenterar ett ordentligt hästnylle till fetsmäll. Varje tisdag kl 21. Sitt inte i båten.

TOLVAN BAR MUSIC SHOW

Starta lördagkvällen med lite kul låtar som doftar allsång. Vi sänder ganska direkt ifrån Tolvan Bar någonstans i Sverige. Sjung med du också. Kl 18 varje lördag!