Tablå

RADIO Tillsammans

ON THE ROCKS


Varje onsdagkväll kl 21-22. Hårrock från tiden då spandex-brallor var heta, håret var uppsprejat och banden hette sånt som Whitesnake, Poison, Dokken och Def Lennart.

LILLA TIMMEN


Varje lördag kl 16-17. Vi bjuckar ödmjukt på hits och försök till hits ifrån den halländska myllan. Alltifrån superkändisarna till ... de som ännu inte är det. Ett och annat "Ja, just det!" utlovas!

DINNER


Varje söndag kl 18-19. Vi kör en timme med lite softare musik. Nåt att köra söndagssteken, eller varför inte sojabönegrytan till. Musik är lika viktigt som salt för att lyckas med en god rätt. Det är sen gammalt.

THE VINYL COUNTDOWN


Varje fredag kl 18-20. I två timmar snurrar vi äkta vinylplattor i radion. Inklusive knaster. Det enda du behöver för att fullända upplevelsen är en doftgran med vinyldoft. Har dock tyvärr ingen aning om var man köper det.

HALMSTADSPORT

Varje onsdag kl 19 sänder vi sportmagasinet Halmstadsport. Inga resultatuppräkningar och sånt tjafs. Däremot bra intervjuer och gott snack med sportfolket.

OLD SKOOL


Old skool är precis vad det låter som! Gamla sköna bitar från förr. Du hör programmet varje måndagkväll kl 21. 

REGNBÅGEN


En timme regnbågsradio! Varje torsdag kl 21. Allt du behöver eller vill veta om HBTQ och ett liv bland regnbågar. Intressanta möten med en lång räcka människor. Dessutom störtskön musik såklart. 

MINDSCAPE


Succéprogrammet är äntligen tillbaka igen! Du hör Thomas Karlssons spännande intervjuer med intressanta gäster varvat med skön musik. Perfekt radio för perfekta stunder helt enkelt. Varje tisdag kl 19.